Nábytek Interes
  1. Domů
  2. Ložnice
  3. Matrace
  4. multipocket matrace OSAKA 180×200

multipocket matrace OSAKA 180×200

Diskontní produkt multipocket matrace OSAKA 180x200 značky Era Nábytek snadno můžete získat u nás právě opravdu levně. Akční cena 11 410 Kč.
multipocket matrace OSAKA 180x200

OSAKA je oboustranná, středně tvrdá, přužinovo-pěnová matrace Multipocket se 7-zónovým systémem. Je velmi prodyšná a vhodná pro alergiky. Prošívaný potah je vyroben z kvalitní bavlny a je velmi příjemný a jemný na dotek. Potah je snímatelný a lze jej prát v pračce na 40°C.

  • Matrace Multipocket jsou taštičkové matrace se zvýšeným počtem pružin na metr čtvereční. Ve standardních taštičkových matracích je 262 pružin na m2, matrace Multipocket má dokonce až 506 kusů na m2. Takový zvýšený počet pružin poskytuje ještě lepší oporu těla a lepší rozložení těla na povrchu matrace.
  • Matrace OSAKA se skládá ze 7 zónových taštičkových pružin, které hrají velkou roli při správné podpoře těla nositele. V místech, kde je tlak těla největší, např. v oblasti boků, se používají měkčí pružiny. Tvrdé pružiny se naopak používají v oblasti bederní páteře a v oblastech s menším tlakem. Díky této konfiguraci udržuje lidské tělo přirozenou linii páteře. Počet pružin: 506 ks/m2.
  • Pružiny jsou potaženy z jedné strany termoelastickou paměťovou pěnou Visco a z druhé strany vrstvou latexu. Termoelastická pěna Visco se perfektně přizpůsobuje tvaru těla pod vlivem tělesné teploty. Tato schopnost pěny odstraňuje místní tlak na tělo uživatele, zajišťuje správný krevní oběh a zvyšuje podporu bederní páteře. Latex výrazně zlepšuje komfort matrace tím, že zvyšuje pružnost a snižuje tvrdost matrace. Díky pružnosti se matrace lépe přizpůsobuje tvaru těla a pomáhá udržovat správný krevní oběh. Díky systému otvorů je vnitřní prostor matrace vystaven nepřetržitému větrání.
  • Matrace má zimní a letní stranu. Zimní strana je vyrobena z ovčí vlny, letní strana je bavlněná. Hlavním úkolem ovčí vlny je udržovat konstantní tělesnou teplotu a absorbovat až 43% tělesné vlhkosti během spánku. – Matrace z ovčí vlny jsou doporučovány pro chladné zimní noci. Bavlna díky vysoké absorpci vlhkosti (potu) poskytuje velmi dobré odvětrávání matrace a tím zvyšuje pohodlí spánku během teplých letních nocí.